Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny gulasz i łatwy do przygotowania.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1112
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4753
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1401
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1112
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4753
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1401
Składniki
Podroby płuczemy, czyścimy. Zalewamy wodą, gotujemy. Po zagotowaniu wodę odcedzamy i zalewamy nową wodą. Tak dwa razy.
Następnie doprawiamy kucharkiem lub vegetą, dajemy ziele angielskie i liście laurowe. Dodajemy trochę papryki sypkiej dla koloru.
Gotujemy do miękkości. Jak będą miękkie, zarabiamy mąkę z wodą, i zagęszczamy gulasz.