Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz z warzywami"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35949
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 270
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 322
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35949
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 270
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 322
Składniki
Na oliwie obsmaż pokrojone w kostkę mięso. Zdejmij z patelni i odstaw.
Na pozostały tłuszcz włóż pokrojoną marchewkę, cebulę oraz czosnek. Dodaj liście laurowe, oregano, bulion i zagotuj.
Następnie wrzuć mięso. Przykryj i gotuj przez 15 minut.
Pod koniec gotowania dodaj pokrojoną cukinię, kukurydzę, groszek i fasolkę. Duś pod przykryciem jeszcze 10 minut.
Czas: 60 min. 1 porcja = 370 kcal.Źródło: Kurier TV