Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jaja faszerowane"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Jajka gotujemy, studzimy, obieramy i kroimy wzdłuż. Wyjmujemy z nich żółtka i wkładamy do miski. Rozgniatamy je widelcem i łączymy ze zgniecionym ząbkiem czosnku, majonezem i drobno pokrojonymi pomidorami. Przyprawiamy i nadziewamy białka farszem.Źródło: Świat Seriali