Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sierpniowe smaczki
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1314
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1314
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 297
Składniki
Wszystkie warzywa umyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę, cebulę w talarki i wrzucić do dużego garnka. Zalać wodą, ok 1/3 garnka.
Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez ok. 15-20 min. Doprawić pieprzem, masłem, papryką i solą.
Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę i gotować przez kolejne 20-25 minut.
Potrawę można wzbogacać ulubionymi warzywami lub przygotować ją w wersji wegetariańskiej. Doskonała do razowego chleba albo młodych ziemniaków.