Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sierpniowe smaczki
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19847
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 486
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242893
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19847
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 486
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242893
Składniki
Wszystkie warzywa umyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę, cebulę w talarki i wrzucić do dużego garnka. Zalać wodą, ok 1/3 garnka.
Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez ok. 15-20 min. Doprawić pieprzem, masłem, papryką i solą.
Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę i gotować przez kolejne 20-25 minut.
Potrawę można wzbogacać ulubionymi warzywami lub przygotować ją w wersji wegetariańskiej. Doskonała do razowego chleba albo młodych ziemniaków.