Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424833
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424833
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Składniki
Żeberka ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem czarnego pieprzu. Dodaj startą marchewkę z selerem, kostkę ziemniaków, majeranek i kminek. Gotuj kwadrans.
Po tym czasie dołóż poszatkowaną kapustę.
Przesmaż pokrojony w kostkę boczek z cebulą. Połącz z kapuśniakiem.
Gotową zupę posyp natką pietruszki.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax