Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3823
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3823
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Żeberka ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem czarnego pieprzu. Dodaj startą marchewkę z selerem, kostkę ziemniaków, majeranek i kminek. Gotuj kwadrans.
Po tym czasie dołóż poszatkowaną kapustę.
Przesmaż pokrojony w kostkę boczek z cebulą. Połącz z kapuśniakiem.
Gotową zupę posyp natką pietruszki.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax