Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite mięsko otulone kołderką z sera żółtego, majonezu i cebuli. Jednak odradzam dbającym o linię:)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Karczek przyprawiamy solą, pierzem i majerankiem, cebulę kroimy w kosteczkę. Majonez mieszamy ze śmietaną
Wyłożoną blaszkę smarujemy nieco olejem, układamy mięso
Na każdym płacie rozsmarowujemy łyżkę masy majonezowo-śmietanowej, na nią sypiemy obficie cebulkę i znów łyżka masy, wkładamy do piekarnika na 45 minut
Na chwilę przed końcem układamy na wierzchu ser żółty. Podałam z fasolką przeze mnie wyhodowaną:)
Smacznego:)