Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite mięsko otulone kołderką z sera żółtego, majonezu i cebuli. Jednak odradzam dbającym o linię:)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25114
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25114
Składniki
Karczek przyprawiamy solą, pierzem i majerankiem, cebulę kroimy w kosteczkę. Majonez mieszamy ze śmietaną
Wyłożoną blaszkę smarujemy nieco olejem, układamy mięso
Na każdym płacie rozsmarowujemy łyżkę masy majonezowo-śmietanowej, na nią sypiemy obficie cebulkę i znów łyżka masy, wkładamy do piekarnika na 45 minut
Na chwilę przed końcem układamy na wierzchu ser żółty. Podałam z fasolką przeze mnie wyhodowaną:)
Smacznego:)