Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite mięsko otulone kołderką z sera żółtego, majonezu i cebuli. Jednak odradzam dbającym o linię:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 290
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 290
Składniki
Karczek przyprawiamy solą, pierzem i majerankiem, cebulę kroimy w kosteczkę. Majonez mieszamy ze śmietaną
Wyłożoną blaszkę smarujemy nieco olejem, układamy mięso
Na każdym płacie rozsmarowujemy łyżkę masy majonezowo-śmietanowej, na nią sypiemy obficie cebulkę i znów łyżka masy, wkładamy do piekarnika na 45 minut
Na chwilę przed końcem układamy na wierzchu ser żółty. Podałam z fasolką przeze mnie wyhodowaną:)
Smacznego:)