Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Karkówkę pokroić na mniejsze kawałki, pieczarki pokroić, obgotować i podsmażyć,cebulę pokroić w talarki i zeszklić, kiszoną kapustę drobno pokroić. Ziemniaki i marchew pokroić w talarki. Miskę żaroodporną wysmarować masłem i układać ziemniaki, posypać pietruszką i vegetą na to marchew też posypać pitruszką i vegetą. Następnie nałożyć karkówkę potem cebulę, pieczarki i kapustę. Zapiekać pod przykryciem 60 minut w temperaturze 180''C