Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, lekkie i bardzo smaczne!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 199
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20197
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 199
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20197
Składniki
Ugotować kaszę w wodzie z kostką rosołową.
W tym samym czasie ugotować brokuły w osolonej wodzie.
Cebulę porkoić w piórka lub kostkę i podsmażyć.
Odcedzić kaszę, przełożyć do naczynia żaroodpornego i doprawić dużą ilością oregano. Wymieszać z cebulą i groszkiem konserwowym, Na wierzchu ułożyć ugotowane brokuły. Można posypać kawałkami żółtego sera, ale nie jest to obowiązkowe.
Przed wstawieniem do piekarnika całość polać pół szkalnki wody z rozpuszczoną kostką rosołową. Zapiekać w piekarniku przez około 20 minut. Podawać z sosem czosnkowym i surówkami. Smacznego!