Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z mielonej łopatki wieprzowej, przyrządzone na parze, w towarzystwie ziemniaków i mieszanki warzyw
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7839
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3052
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7839
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3052
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Składniki
Mięso przyprawiłam przyprawą do mielonego. Uformowałam małe klopsiki i ułożyłam w dolnym pojemniku parowaru. Ziemniaki wybrałam większe, pokroiłam na ćwiartki. Dobrze jest wybrać w miarę równej wielkości, żeby równo się ugotowały :) Mieszanka warzywna, mrożonka. Mięsko parowało się godzinkę, po 20 minutach dodałam ziemniaki na 2 poziom a po kolejnych 10 warzywa bez rozmrażania, na 3 poziom. Ziemniaki przyprawione majerankiem, warzywa już były z przyprawą :)