Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z mielonej łopatki wieprzowej, przyrządzone na parze, w towarzystwie ziemniaków i mieszanki warzyw
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Składniki
Mięso przyprawiłam przyprawą do mielonego. Uformowałam małe klopsiki i ułożyłam w dolnym pojemniku parowaru. Ziemniaki wybrałam większe, pokroiłam na ćwiartki. Dobrze jest wybrać w miarę równej wielkości, żeby równo się ugotowały :) Mieszanka warzywna, mrożonka. Mięsko parowało się godzinkę, po 20 minutach dodałam ziemniaki na 2 poziom a po kolejnych 10 warzywa bez rozmrażania, na 3 poziom. Ziemniaki przyprawione majerankiem, warzywa już były z przyprawą :)