Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1604
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1009
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1604
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1009
Składniki
Posiekana natke icebule dusimy na masle ok. 5min.pod przykryciem. Z jajka, watroby,maki i odrobiny wody,zagniatamy ciasto,dodajemy do niegocebule z pietruszka i doprawiamy do smaku,majerankiem,sola i pieprzem i galka m. Bulion lub rosol doprowadzamy do wrzenia i lyzeczka wrzucamy do niego male kluseczki. Gotujemy do momentu gdy kluski wyplyna na powierzchnie, odcedzone mozna polac stopiona sloninka. pychota...