Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1042
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 514
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666497
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1042
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 514
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666497
Składniki
Posiekana natke icebule dusimy na masle ok. 5min.pod przykryciem. Z jajka, watroby,maki i odrobiny wody,zagniatamy ciasto,dodajemy do niegocebule z pietruszka i doprawiamy do smaku,majerankiem,sola i pieprzem i galka m. Bulion lub rosol doprowadzamy do wrzenia i lyzeczka wrzucamy do niego male kluseczki. Gotujemy do momentu gdy kluski wyplyna na powierzchnie, odcedzone mozna polac stopiona sloninka. pychota...