Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kociołek należy wysmarować smalcem wyłożyć liśćmi białej kapusty. Warstwami dodawać pokrojone ziemniaki, cebulę, kiełbasę, boczek wędzony, posolić, popieprzyć, dodać liście laurowe i ziele angielskie.Z góry okryć pozostałymi liśćmi kapusty. Kociołek włożyć do grilla na 1 godz. 15 minut; Potem wyjąć. Na talerzu, kto lubi może sobie dodać fasolę czerwoną z puszki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Kociołek wstawiamy do grila
Po 1 godzinie 15 min. kociołek wyjmujemy
Nakładamy na talerze, z góry jeśli ktoś lubi dodajemy fasolę czerwoną z puszki