Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kociołek należy wysmarować smalcem wyłożyć liśćmi białej kapusty. Warstwami dodawać pokrojone ziemniaki, cebulę, kiełbasę, boczek wędzony, posolić, popieprzyć, dodać liście laurowe i ziele angielskie.Z góry okryć pozostałymi liśćmi kapusty. Kociołek włożyć do grilla na 1 godz. 15 minut; Potem wyjąć. Na talerzu, kto lubi może sobie dodać fasolę czerwoną z puszki.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12603
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1431
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13693
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5757
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12603
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1431
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13693
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5757
Składniki
Kociołek wstawiamy do grila
Po 1 godzinie 15 min. kociołek wyjmujemy
Nakładamy na talerze, z góry jeśli ktoś lubi dodajemy fasolę czerwoną z puszki