Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kociołek należy wysmarować smalcem wyłożyć liśćmi białej kapusty. Warstwami dodawać pokrojone ziemniaki, cebulę, kiełbasę, boczek wędzony, posolić, popieprzyć, dodać liście laurowe i ziele angielskie.Z góry okryć pozostałymi liśćmi kapusty. Kociołek włożyć do grilla na 1 godz. 15 minut; Potem wyjąć. Na talerzu, kto lubi może sobie dodać fasolę czerwoną z puszki.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Kociołek wstawiamy do grila
Po 1 godzinie 15 min. kociołek wyjmujemy
Nakładamy na talerze, z góry jeśli ktoś lubi dodajemy fasolę czerwoną z puszki