Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kociołek należy wysmarować smalcem wyłożyć liśćmi białej kapusty. Warstwami dodawać pokrojone ziemniaki, cebulę, kiełbasę, boczek wędzony, posolić, popieprzyć, dodać liście laurowe i ziele angielskie.Z góry okryć pozostałymi liśćmi kapusty. Kociołek włożyć do grilla na 1 godz. 15 minut; Potem wyjąć. Na talerzu, kto lubi może sobie dodać fasolę czerwoną z puszki.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 853
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4479
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1086
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 480
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3360
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 853
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4479
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1086
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 480
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3360
Składniki
Kociołek wstawiamy do grila
Po 1 godzinie 15 min. kociołek wyjmujemy
Nakładamy na talerze, z góry jeśli ktoś lubi dodajemy fasolę czerwoną z puszki