Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe połączenie szpinaku, łososia i sera
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 47
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 43
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1545
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1167
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 115
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 47
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 43
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1545
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1167
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 115
Składniki
Szpinak myjemy, dusimy na maśle i oliwie, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy drobno pokrojony czosnek. Łososia kroimy na paski i dodajemy do szpinaku, po około minucie wlewamy śmietanę i dusimy ok. 5 minut. Do sosu dodajemy połowę sera pleśniowego i dusimy około 10 minut. W między czasie przygotowujemy makaron według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu przekładamy do sosu, mieszamy i po 2 minutach wykładamy na talerze. Wierzch posypujemy pozostałym serem.