Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki na ostro , mozna podawac z ryżem, chlebkiem naan, sałatką.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Składniki
Wszystkie składniki przełożyc do miski i dokładnie wymieszać. Pozostawić na 30 min w lodówce. Formować małe placuszki i smażyć na oleju do zezłocenia. Przy formowaniu placuszków polecam dłonie zwilżać wodą. Smacznego