Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28700
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2187
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28700
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2187
Składniki
Ryż ugotować a nawet troszkę rozgotować.Po wystygnięciu dodać jajko ugotowane pokrojone w kosteczkę. Następnie dodać jajko surowe, posiekany koperek lub pietruszkę, posolić i popieprzyć.
Uformować z farszu kotleciki i obtoczyć w bułce tartej a następnie usmażyć na oleju. Podawać z sałatką. Smacznego!