Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Ryż ugotować a nawet troszkę rozgotować.Po wystygnięciu dodać jajko ugotowane pokrojone w kosteczkę. Następnie dodać jajko surowe, posiekany koperek lub pietruszkę, posolić i popieprzyć.
Uformować z farszu kotleciki i obtoczyć w bułce tartej a następnie usmażyć na oleju. Podawać z sałatką. Smacznego!