Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z warzywami"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 73
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4316
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2591
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 73
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4316
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2591
Składniki
Cebulę pokrój, zeszklij. Bułkę namocz w mleku, odciśnij, połącz z mięsem, cebulą, jajkiem, przyprawami. Wyrób, uformuj kulki, obtocz w bułce, usmaż.
Dymki pokrój. Boczek pokrój w kostkę, usmaż. Warzywa na patelnię, pokrojoną paprykę, chilli podsmaż. W naczyniu ułóż warzywa, na nich kotleciki. Na kotletach połóż plastry rzodkiewki, mozzarelli, skwarki boczku. Zapiekaj 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień