Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z warzywami"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13294
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2613
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3763
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4782
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13294
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2613
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3763
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4782
Składniki
Cebulę pokrój, zeszklij. Bułkę namocz w mleku, odciśnij, połącz z mięsem, cebulą, jajkiem, przyprawami. Wyrób, uformuj kulki, obtocz w bułce, usmaż.
Dymki pokrój. Boczek pokrój w kostkę, usmaż. Warzywa na patelnię, pokrojoną paprykę, chilli podsmaż. W naczyniu ułóż warzywa, na nich kotleciki. Na kotletach połóż plastry rzodkiewki, mozzarelli, skwarki boczku. Zapiekaj 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień