Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z warzywami"
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 655
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1866
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 406
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 655
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1866
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 406
Składniki
Cebulę pokrój, zeszklij. Bułkę namocz w mleku, odciśnij, połącz z mięsem, cebulą, jajkiem, przyprawami. Wyrób, uformuj kulki, obtocz w bułce, usmaż.
Dymki pokrój. Boczek pokrój w kostkę, usmaż. Warzywa na patelnię, pokrojoną paprykę, chilli podsmaż. W naczyniu ułóż warzywa, na nich kotleciki. Na kotletach połóż plastry rzodkiewki, mozzarelli, skwarki boczku. Zapiekaj 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień