Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z warzywami"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Cebulę pokrój, zeszklij. Bułkę namocz w mleku, odciśnij, połącz z mięsem, cebulą, jajkiem, przyprawami. Wyrób, uformuj kulki, obtocz w bułce, usmaż.
Dymki pokrój. Boczek pokrój w kostkę, usmaż. Warzywa na patelnię, pokrojoną paprykę, chilli podsmaż. W naczyniu ułóż warzywa, na nich kotleciki. Na kotletach połóż plastry rzodkiewki, mozzarelli, skwarki boczku. Zapiekaj 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień