Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, sycący dla miłośników kaszy i nie tylko :)))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3166
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3166
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Składniki
Grzyby namoczyć najlepiej dzień wcześniej, ugotować i przestudzone pokroić, kaszą ugotować wystudzić. Bułkę namoczyć i odcisnąć ja moczę w wodzie. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę, marchew i ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dodać do mięsa mielonego przyprawić solą, pieprzem i ziołami, formować nieduże kotleciki, panierować w bułce i smażyć a potem zajadać z suróweczką np. z kapusty pekińskiej . Smacznego :)))