Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, sycący dla miłośników kaszy i nie tylko :)))
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67318
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1809
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67318
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1809
Składniki
Grzyby namoczyć najlepiej dzień wcześniej, ugotować i przestudzone pokroić, kaszą ugotować wystudzić. Bułkę namoczyć i odcisnąć ja moczę w wodzie. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę, marchew i ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dodać do mięsa mielonego przyprawić solą, pieprzem i ziołami, formować nieduże kotleciki, panierować w bułce i smażyć a potem zajadać z suróweczką np. z kapusty pekińskiej . Smacznego :)))