Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, sycący dla miłośników kaszy i nie tylko :)))
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 719
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2040
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 719
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2040
Składniki
Grzyby namoczyć najlepiej dzień wcześniej, ugotować i przestudzone pokroić, kaszą ugotować wystudzić. Bułkę namoczyć i odcisnąć ja moczę w wodzie. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę, marchew i ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dodać do mięsa mielonego przyprawić solą, pieprzem i ziołami, formować nieduże kotleciki, panierować w bułce i smażyć a potem zajadać z suróweczką np. z kapusty pekińskiej . Smacznego :)))