Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, tanie, dla tych którzy nie lubią brokułów.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424834
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424834
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Składniki
gotujemy brokuł w osolonej wodzie do miękkości.
Odcedzamy brokuł potem za pomocą tyczka do ziemniaków rozgniatamy go.
Gdy uzyskamy dość jednolitą masę czekamy aż troch ostygnie potem dodajemy jajko, czosnek rozdrobniony, koperek sól pieprz i bułkę tartą wszystko mieszamy tak jak na kotlety mielone.
Na osobnym talerzyku rozsypujemy trochę bułki tartej
Z uzyskanej masy kształcimy kulki ala" kotlety mielone obtaczamy je w bułce tartej i smażymy z obu strony na rozgrzanym oleju na patelni aż do uzyskania brązowej barwy .
Najlepiej smakują z ziemniaczkami i dowolna surówką. Życzę smacznego!! :-)