Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13650
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13650
Składniki
6 jaj ugotować na twardo, wystudzic, obrac i pokroić w kostkę (ja to robie za pomocą specjalnej kratki). Dodac 2 surowe jaja, tarty ser, sól i pieprz ziołowy i tyle tartej bułki zeby masa miała konsystencje tej na kotlety mielone.. Wszystko dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Jesli ktos chce to moze dodac zeszklona na oleju posiekana cebulę. Smacznego.;)