Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1318
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1135
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1318
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1135
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
6 jaj ugotować na twardo, wystudzic, obrac i pokroić w kostkę (ja to robie za pomocą specjalnej kratki). Dodac 2 surowe jaja, tarty ser, sól i pieprz ziołowy i tyle tartej bułki zeby masa miała konsystencje tej na kotlety mielone.. Wszystko dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Jesli ktos chce to moze dodac zeszklona na oleju posiekana cebulę. Smacznego.;)