Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te kotlety zdobyłam z jakiejś ulotki z Biedronki i od tej pory jeśli tylko robię mielone, to zawsze w ten sposób, gdyż kotlety wszystkim smakują.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3904
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19840
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2982
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4144
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3904
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19840
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2982
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4144
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Na miskę wyłożyć mięso, dodać odciśniętą z mleka bułkę, jajka, vegetę i pieprz do smaku, łyżkę masła, łyżkę musztardy a na koniec przecedzoną przez sitko ostudzoną cebulę. Wszystkie składniki dobrze wyrobić. Jeśli masa na kotlety będzie zbyt rzadka dodać trochę bułki tartej. Z wyrobionej masy formować kotlety, obtoczyć w tartej bułce i smażyć na tłuszczu. Mi najlepsze kotlety wychodzą jak smażę je we frytownicy. ŻYCZĘ SMACZNEGO