Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te kotlety zdobyłam z jakiejś ulotki z Biedronki i od tej pory jeśli tylko robię mielone, to zawsze w ten sposób, gdyż kotlety wszystkim smakują.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Na miskę wyłożyć mięso, dodać odciśniętą z mleka bułkę, jajka, vegetę i pieprz do smaku, łyżkę masła, łyżkę musztardy a na koniec przecedzoną przez sitko ostudzoną cebulę. Wszystkie składniki dobrze wyrobić. Jeśli masa na kotlety będzie zbyt rzadka dodać trochę bułki tartej. Z wyrobionej masy formować kotlety, obtoczyć w tartej bułce i smażyć na tłuszczu. Mi najlepsze kotlety wychodzą jak smażę je we frytownicy. ŻYCZĘ SMACZNEGO