Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te kotlety zdobyłam z jakiejś ulotki z Biedronki i od tej pory jeśli tylko robię mielone, to zawsze w ten sposób, gdyż kotlety wszystkim smakują.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 180
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 297
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 82
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 180
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 297
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 82
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Na miskę wyłożyć mięso, dodać odciśniętą z mleka bułkę, jajka, vegetę i pieprz do smaku, łyżkę masła, łyżkę musztardy a na koniec przecedzoną przez sitko ostudzoną cebulę. Wszystkie składniki dobrze wyrobić. Jeśli masa na kotlety będzie zbyt rzadka dodać trochę bułki tartej. Z wyrobionej masy formować kotlety, obtoczyć w tartej bułce i smażyć na tłuszczu. Mi najlepsze kotlety wychodzą jak smażę je we frytownicy. ŻYCZĘ SMACZNEGO