Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety rybne mielone pod jajkiem sadzonym"
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 802
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 272
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 802
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 272
Składniki
Kajzerkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę obierz. Ryby, cebulę i kajzerkę zmiel. Wbij dwa jajka, wsyp przyprawę do ryb, oprósz solą i pieprzem, dokładnie wyrób.
Z masy uformuj kotleciki, obtocz w bułce tartej wymieszanej z mąką. Usmaż z obydwu stron na oleju. Pozostałe jajka wbij na rozgrzany olej, podsmaż. Ułóż na kotletach, przykryj, smaż 1-2 min.
Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie