Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety rybne mielone pod jajkiem sadzonym"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 39
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 39
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Składniki
Kajzerkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę obierz. Ryby, cebulę i kajzerkę zmiel. Wbij dwa jajka, wsyp przyprawę do ryb, oprósz solą i pieprzem, dokładnie wyrób.
Z masy uformuj kotleciki, obtocz w bułce tartej wymieszanej z mąką. Usmaż z obydwu stron na oleju. Pozostałe jajka wbij na rozgrzany olej, podsmaż. Ułóż na kotletach, przykryj, smaż 1-2 min.
Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie