Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i cebulę oczyść, pokrój na mniejsze kawałki i przesmaż na rozgrzanym maśle.
Wlej 1,5 l wody, przypraw solą i pieprzem, gotuj 25 minut. Po tym czasie dodaj rozdrobnione brokuły i ugotuj je do miękkości.
Zupę zmiksuj. Dodaj śmietanę, sól, pieprz i szczyptę cukru. Podawaj z posiekanymi jajkami.Źródło: Na żywo