Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem cukiniowy z fetą"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457511
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1392
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2219
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 561
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457511
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1392
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2219
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 561
Składniki
Na rozgrzanej oliwie zeszklij posiekaną czerwoną cebulę (odrobinę odłóż do dekoracji). Po chwili dodaj pokrojoną w kostkę cukinię z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Przesmaż i zalej je gorącym bulionem. Gotuj ok. 15 minut. Na koniec dodaj 2/3 serka feta i całość zmiksuj.
Gotowy krem rozlej do miseczek i podawaj z resztą fety. Udekoruj bazylią i czerwoną cebulką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 270 kcalŹródło: Kurier TV