Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem cukiniowy z fetą"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118081
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8409
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2137
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1542
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118081
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8409
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2137
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1542
Składniki
Na rozgrzanej oliwie zeszklij posiekaną czerwoną cebulę (odrobinę odłóż do dekoracji). Po chwili dodaj pokrojoną w kostkę cukinię z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Przesmaż i zalej je gorącym bulionem. Gotuj ok. 15 minut. Na koniec dodaj 2/3 serka feta i całość zmiksuj.
Gotowy krem rozlej do miseczek i podawaj z resztą fety. Udekoruj bazylią i czerwoną cebulką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 270 kcalŹródło: Kurier TV