Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 78
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 78
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15453
Składniki
Bób ugotuj al dente w bulionie. Wyjmij, ostudź i obierz z łupinek. Ziemniaki obierz i pokrój w niedużą kostkę. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Następnie zeszklij na oliwie. Wrzuć ziemniaki i razem chwilę podsmaż. Ziemniaki z cebulą przełóż do bulionu. Gotuj około 15 minut.
Na 5 minut przed końcem dodaj obrany bób, zostawiając trochę do dekoracji. Dopraw solą i pieprzem. Garnek zdejmij z ognia, wsyp kolendrę i całość dokładnie zmiksuj. Śmietankę wymieszaj z niewielką ilością mąki i zupy. Zaprawkę wlej do garnka. Przed podaniem zupę udekoruj kleksem śmietany.Źródło: Na żywo