Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem z buraków"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1602
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1602
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyj, pokrój, gotuj godzinę w litrze wody. Pod koniec gotowania dodaj jabłko, czosnek. Zmiksuj.
Na suchej patelni upraż orzechy i żurawinę, wymieszaj z posiekaną natką i olejem. Zupę podgrzej, rozlej na talerze, udekoruj śmietaną i dekoracją.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień