Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem z buraków"
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 813
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1066
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2796
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 813
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1066
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2796
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyj, pokrój, gotuj godzinę w litrze wody. Pod koniec gotowania dodaj jabłko, czosnek. Zmiksuj.
Na suchej patelni upraż orzechy i żurawinę, wymieszaj z posiekaną natką i olejem. Zupę podgrzej, rozlej na talerze, udekoruj śmietaną i dekoracją.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień