Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem z buraków"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2178
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421413
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2068
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2178
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421413
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2068
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyj, pokrój, gotuj godzinę w litrze wody. Pod koniec gotowania dodaj jabłko, czosnek. Zmiksuj.
Na suchej patelni upraż orzechy i żurawinę, wymieszaj z posiekaną natką i olejem. Zupę podgrzej, rozlej na talerze, udekoruj śmietaną i dekoracją.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień