Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem z buraków"
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyj, pokrój, gotuj godzinę w litrze wody. Pod koniec gotowania dodaj jabłko, czosnek. Zmiksuj.
Na suchej patelni upraż orzechy i żurawinę, wymieszaj z posiekaną natką i olejem. Zupę podgrzej, rozlej na talerze, udekoruj śmietaną i dekoracją.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień