Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem z kaszy jaglanej"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1676
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1467
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1681
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1676
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1467
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1681
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na rozgrzanym maśle. Groszek wrzuć do garnka, dodaj olej, smaż chwilę. Dodaj zeszkloną cebulę, całość przypraw solą i pieprzem, gotuj 10 minut. Zupę zmiksuj blenderem.
Kaszę wypłucz, ugotuj z solą i łyżeczką oleju. Odlej na sitko. Przed podaniem podgrzej zupę, dodaj śmietanę. Na talerzu kładź po łyżce kaszy, wlej zupę, dodaj pestki z granatu, uprażone pestki dyni i natkę pietruszki.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień