Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem ze szparagami i mascarpone"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 196
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25117
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 196
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25117
Składniki
Szparagi umyj, obierz i pokrój.
Posiekaną cebulę z porem zeszklij na maśle. Wrzuć do osolonej wody, zagotuj, po czym dołóż pokrojone w kostkę ziemniaki i szparagi. Gotuj do miękkości warzyw.
Dołóż mascarpone oraz żółtko i całość zmiksuj z pieprzem, gałką, sosem i imbirem.
Krem podawaj z pestkami dyni i ubitym białkiem.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV