Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie. Smacznego!
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 192
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 192
Składniki
Mięso ugotować tak jak na rosół, obrać. Warzywa z rosołu odsączyć. W maszynce zmielić mięso, marchewkę, pietruszkę, seler i cebulę (świeżą nie gotowaną). Wszystko razem doprawić solę, pieprzem ziołowym i czarnym. W misce przygotować ciasto na naleśniki. Smażyć naleśniki i na ciepłe wykładać farsz. Zwinąć lekko brzegi z prawej i lewej strony, później cały krokiet w rulon. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano z każdej strony. Podawać z surówką. Smacznego!