Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie. Smacznego!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1431
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5949
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18750
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1431
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5949
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18750
Składniki
Mięso ugotować tak jak na rosół, obrać. Warzywa z rosołu odsączyć. W maszynce zmielić mięso, marchewkę, pietruszkę, seler i cebulę (świeżą nie gotowaną). Wszystko razem doprawić solę, pieprzem ziołowym i czarnym. W misce przygotować ciasto na naleśniki. Smażyć naleśniki i na ciepłe wykładać farsz. Zwinąć lekko brzegi z prawej i lewej strony, później cały krokiet w rulon. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano z każdej strony. Podawać z surówką. Smacznego!