Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inaczej a równie smacznie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8652
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8652
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Składniki
Masę mieloną przyrządzamy zgodnie z zaleceniami producenta i doprawiamy do smaku. Podsmażamy na patelni z posiekaną cebulą i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Przygotowujemy ciasto naleśnikowe i smażymy cienkie placki. Nakładamy wystudzony farsz, zawijając krokiety, które możemy podać z dodatkiem dowolnie skomponowanego sosu – pomidorowego, grzybowego lub pieczeniowego.