Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki marynowane w sosie miodowo musztardowym z przyprawami.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21624
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21624
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Piersi kroimy i rozbijamy delikatnie tak jak na kotlety. W misce mieszamy wszystkie składniki marynaty i wrzucamy do niej rozbite piersi. Marynujemy przez minimum 25 min. (im dłużej tym lepiej). Cebule kroimy w piórka, ogórki w ćwiartki, a kiełbasę w paseczki wielkości ćwiartek ogórka.
Na zamarynowanej piersi układamy po jednym pasku kiełbasy, piórko cebuli i ćwiartka ogórka. Zwijamy w roladkę. Wszystkie roladki układamy w naczyniu żaroodpornym z dodatkiem oleju. Pieczemy w piekarniku na 180 stopni przez ok 35 min. W 20 min w międzyczasie pieczenia posypujemy roladki szczyptą curry i szczyptą papryki. Po zakończeniu pieczenią do powstałego sosu dodajemy łyżeczkę mleka i mieszamy i gotowe.