Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci to uwielbiaja, z frytkami lub ziemniaczkami, znakomita alternatywa dla paluszkow rybnych z "niewiadomo co" w srodku!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7981
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3372
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7981
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3372
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 617
Składniki
Rybe i cebule drobniutko siekamy, albo wrzucamy do blendera.Dodajemy obie maki i sol z pieprzem.Wyrabiamy na gladka mase, w trakcie wyrabiania dodajemy mleko, masa powinna miec konsystencje jak na kotlety mielone.
Formujemy kuleczki i smazymy na oleju.Smacznego!