Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci to uwielbiaja, z frytkami lub ziemniaczkami, znakomita alternatywa dla paluszkow rybnych z "niewiadomo co" w srodku!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13688
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13688
Składniki
Rybe i cebule drobniutko siekamy, albo wrzucamy do blendera.Dodajemy obie maki i sol z pieprzem.Wyrabiamy na gladka mase, w trakcie wyrabiania dodajemy mleko, masa powinna miec konsystencje jak na kotlety mielone.
Formujemy kuleczki i smazymy na oleju.Smacznego!