Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci to uwielbiaja, z frytkami lub ziemniaczkami, znakomita alternatywa dla paluszkow rybnych z "niewiadomo co" w srodku!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Rybe i cebule drobniutko siekamy, albo wrzucamy do blendera.Dodajemy obie maki i sol z pieprzem.Wyrabiamy na gladka mase, w trakcie wyrabiania dodajemy mleko, masa powinna miec konsystencje jak na kotlety mielone.
Formujemy kuleczki i smazymy na oleju.Smacznego!