Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny sposob na orginalnego kurczaka o azjatyckich cechach z polskich produktów.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 713
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 713
Składniki
Pierś pokroić w srednią kostke. Czosnek pociąć w drobne plasterki lub kostke, cebule w paski,papryczke chilli drobno. Kurczaka wymieszać z pokroionymi dodatkami, zasypać przyprawami (nie zbyt dużo) i zostawić na 2 do 3 godzin aby przeszedl smakiem. Nastempnie kurczaka smarzymy az sie zrumieni, dodajemy smietane aby otzymac gesty sos nie zbyt duzo aby tylko otaczal kawalki kurczaka. dodajemy koncentrat aby sos stal sie lekko różowawy. doprawiamy do smaku. Najlepiej podawac z ryżem.