Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny sposob na orginalnego kurczaka o azjatyckich cechach z polskich produktów.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1687
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 264
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 572
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1687
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 264
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 572
Składniki
Pierś pokroić w srednią kostke. Czosnek pociąć w drobne plasterki lub kostke, cebule w paski,papryczke chilli drobno. Kurczaka wymieszać z pokroionymi dodatkami, zasypać przyprawami (nie zbyt dużo) i zostawić na 2 do 3 godzin aby przeszedl smakiem. Nastempnie kurczaka smarzymy az sie zrumieni, dodajemy smietane aby otzymac gesty sos nie zbyt duzo aby tylko otaczal kawalki kurczaka. dodajemy koncentrat aby sos stal sie lekko różowawy. doprawiamy do smaku. Najlepiej podawac z ryżem.