Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny sposob na orginalnego kurczaka o azjatyckich cechach z polskich produktów.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 845
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 845
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Pierś pokroić w srednią kostke. Czosnek pociąć w drobne plasterki lub kostke, cebule w paski,papryczke chilli drobno. Kurczaka wymieszać z pokroionymi dodatkami, zasypać przyprawami (nie zbyt dużo) i zostawić na 2 do 3 godzin aby przeszedl smakiem. Nastempnie kurczaka smarzymy az sie zrumieni, dodajemy smietane aby otzymac gesty sos nie zbyt duzo aby tylko otaczal kawalki kurczaka. dodajemy koncentrat aby sos stal sie lekko różowawy. doprawiamy do smaku. Najlepiej podawac z ryżem.