Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny sposob na orginalnego kurczaka o azjatyckich cechach z polskich produktów.
Pierś pokroić w srednią kostke. Czosnek pociąć w drobne plasterki lub kostke, cebule w paski,papryczke chilli drobno. Kurczaka wymieszać z pokroionymi dodatkami, zasypać przyprawami (nie zbyt dużo) i zostawić na 2 do 3 godzin aby przeszedl smakiem. Nastempnie kurczaka smarzymy az sie zrumieni, dodajemy smietane aby otzymac gesty sos nie zbyt duzo aby tylko otaczal kawalki kurczaka. dodajemy koncentrat aby sos stal sie lekko różowawy. doprawiamy do smaku. Najlepiej podawac z ryżem.
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17896
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 91
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 85
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 60
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 108
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17896
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 91
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 85
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 60
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 108
Składniki
Pierś pokroić w srednią kostke. Czosnek pociąć w drobne plasterki lub kostke, cebule w paski,papryczke chilli drobno. Kurczaka wymieszać z pokroionymi dodatkami, zasypać przyprawami (nie zbyt dużo) i zostawić na 2 do 3 godzin aby przeszedl smakiem. Nastempnie kurczaka smarzymy az sie zrumieni, dodajemy smietane aby otzymac gesty sos nie zbyt duzo aby tylko otaczal kawalki kurczaka. dodajemy koncentrat aby sos stal sie lekko różowawy. doprawiamy do smaku. Najlepiej podawac z ryżem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Dania główne
Kotleciki po bałkańsku
Dania główne
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
Dania główne
Burgery rybne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Faszerowana cukinia jest u nas jednym z ulubionych dań. Farsze robię rozmaite...
Odsłon: 19
Kotleciki po bałkańsku
Kotleciki po bałkańsku to kwintesencja kuchni z tego regionu. Aromatyczne, le...
Odsłon: 2634