Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2626
Składniki
Umyć udka w zimnej wodzie, włożyc do miseczki, zalać olejem, dodać curry, wyciśnięty czosnek, sos sojowy, posolić (nie za dużo gdyż sos sojowy jest już dość słony) całość włożyć do lodówki, na ok godzine,dwie, przed grillowaniem, smacznego :)