Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 83
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 166
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 150
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7523
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 83
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 166
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 150
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7523
Składniki
kurczaka oczyscic (umyc) przyprawic ,odstawic na 1 godzinke. wylozyc kurczaka do naczynia zaroodpornego wstawic do piekarnika az sie zarumieni ( okolo 30 min). kostke rosolowa rozpuscic w letniej wodzie. do naczynia z kurczakiem wsypujemy ryz , zalewamy to bulionem .naczynie przykrywamy folia aluminiowa i wstawiamy do pikarnika na okolo 1 godzinke, w zaleznosci od tego jaki ryz lubimy. smacznego.