Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
kurczaka oczyscic (umyc) przyprawic ,odstawic na 1 godzinke. wylozyc kurczaka do naczynia zaroodpornego wstawic do piekarnika az sie zarumieni ( okolo 30 min). kostke rosolowa rozpuscic w letniej wodzie. do naczynia z kurczakiem wsypujemy ryz , zalewamy to bulionem .naczynie przykrywamy folia aluminiowa i wstawiamy do pikarnika na okolo 1 godzinke, w zaleznosci od tego jaki ryz lubimy. smacznego.