Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2687
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 530
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 212
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6479
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 400
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2687
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 530
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 212
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6479
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 400
Składniki
kurczaka oczyscic (umyc) przyprawic ,odstawic na 1 godzinke. wylozyc kurczaka do naczynia zaroodpornego wstawic do piekarnika az sie zarumieni ( okolo 30 min). kostke rosolowa rozpuscic w letniej wodzie. do naczynia z kurczakiem wsypujemy ryz , zalewamy to bulionem .naczynie przykrywamy folia aluminiowa i wstawiamy do pikarnika na okolo 1 godzinke, w zaleznosci od tego jaki ryz lubimy. smacznego.