Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2186
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 155
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2186
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 155
Składniki
kurczaka oczyscic (umyc) przyprawic ,odstawic na 1 godzinke. wylozyc kurczaka do naczynia zaroodpornego wstawic do piekarnika az sie zarumieni ( okolo 30 min). kostke rosolowa rozpuscic w letniej wodzie. do naczynia z kurczakiem wsypujemy ryz , zalewamy to bulionem .naczynie przykrywamy folia aluminiowa i wstawiamy do pikarnika na okolo 1 godzinke, w zaleznosci od tego jaki ryz lubimy. smacznego.