Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2287
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1231
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2287
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1231
Składniki
Pierś nacinamy aby utworzyc małą kieszen. Z czosnku masla i przypraw robimy maslo czosnkowe. Nadziewamy kieszen masłem nie za duzo aby nie wyplynelo. Wkladamy do lodowki aby masło stezalo. Zawijamy w szynke. Tak przygotowany kotlet obsmazamy aby szynka sie zrumienila. Nastempnie pieczemy w piekarniku az mieso bedzie gotowe okolo 25 minut