Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 962
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12854
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 962
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12854
Składniki
Pierś nacinamy aby utworzyc małą kieszen. Z czosnku masla i przypraw robimy maslo czosnkowe. Nadziewamy kieszen masłem nie za duzo aby nie wyplynelo. Wkladamy do lodowki aby masło stezalo. Zawijamy w szynke. Tak przygotowany kotlet obsmazamy aby szynka sie zrumienila. Nastempnie pieczemy w piekarniku az mieso bedzie gotowe okolo 25 minut