Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i zaskakujące podniebienie
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118139
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8422
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2159
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1549
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118139
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8422
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2159
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1549
Składniki
Filety przyprawiamy solą i sporą ilością pieprzu ( z obu stron)
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy i wrzucamy filety. Smażymy na półkrwisto. Ściągamy z patelni.
Na upieczonych filetach układamy wiśnie-połówki(gęsto).
Całość przykrywamy kilkoma plastrami sera pleśniowego.
Tak przyrządzone filety wkładamy do piekarnika na 15-20 min. Temperatura 180''C.
Podajemy gorące z zapieczonymi talarkami ziemniaków posypanymi ziołami prowansalskimi. Pasuje do tego sałata z sosem vinegret.