Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i zaskakujące podniebienie
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 215
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25138
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 215
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25138
Składniki
Filety przyprawiamy solą i sporą ilością pieprzu ( z obu stron)
Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy i wrzucamy filety. Smażymy na półkrwisto. Ściągamy z patelni.
Na upieczonych filetach układamy wiśnie-połówki(gęsto).
Całość przykrywamy kilkoma plastrami sera pleśniowego.
Tak przyrządzone filety wkładamy do piekarnika na 15-20 min. Temperatura 180''C.
Podajemy gorące z zapieczonymi talarkami ziemniaków posypanymi ziołami prowansalskimi. Pasuje do tego sałata z sosem vinegret.