Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5651
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 945
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33356
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5651
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 945
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33356
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Składniki
Z soku cytrynowego, octu winnego, oliwy i musztardy przygotuj marynatę. Dodaj do niej pokrojoną w piórka cebulę, posiekany czosnek, liście laurowe, sól oraz kolorowy pieprz. Zalej mięso marynatą i odstaw na dwie godziny do lodówki. Kapustę posiekaj, marchewkę pokrój na plasterki. Rozgrzej dużą patelnię, przełóż pałki kurczaka i przez chwilę podsmaż, wlej całą marynatę i przełóż cebulę, smaż kilka minut. Dodaj kapustę, marchewkę i bulion, doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień, przykryj patelnię i duś jeszcze przez 30-40 min.