Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja zawiera 316 kcal
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 237
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 24
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 35
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 296
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 237
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 24
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 35
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 296
Składniki
Z soku cytrynowego, octu winnego, oliwy i musztardy przygotuj marynatę. Dodaj do niej pokrojoną w piórka cebulę, posiekany czosnek, liście laurowe, sól oraz kolorowy pieprz. Zalej mięso marynatą i odstaw na dwie godziny do lodówki. Kapustę posiekaj, marchewkę pokrój na plasterki. Rozgrzej dużą patelnię, przełóż pałki kurczaka i przez chwilę podsmaż, wlej całą marynatę i przełóż cebulę, smaż kilka minut. Dodaj kapustę, marchewkę i bulion, doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień, przykryj patelnię i duś jeszcze przez 30-40 min.