Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 147
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 147
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Pomidory sparz i obierz ze skurki, pokroj w drobna kostkę i podsmaż na patelni, po kilku minutach dodaj mięso. Posól i popieprz. Gdy mięso już będzie gotowe dodaj sos boloński.
Makaron ugotuj w osolonej wodzie po 2 plastry bo większa ilośc sie poskleja gotuj po 2, 3 minuty. Aż będzie miękkawy.
Na dno foremki Kładziemy plaster makaronu przykrywamy go cienka warstwa mięsa nakładamy kolejny makaron i kolejne mięso posypujemy serem i kładziemy kolejny makaron i kolejne mięso i znów ser. Powtarzamy ta czynność aż foremki będa pełne na wierzchu misi być ser. Gotowe foremki wkładamy do piekarnika na 20 min aż ser sie zarumieni.