Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 282
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 282
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Pomidory sparz i obierz ze skurki, pokroj w drobna kostkę i podsmaż na patelni, po kilku minutach dodaj mięso. Posól i popieprz. Gdy mięso już będzie gotowe dodaj sos boloński.
Makaron ugotuj w osolonej wodzie po 2 plastry bo większa ilośc sie poskleja gotuj po 2, 3 minuty. Aż będzie miękkawy.
Na dno foremki Kładziemy plaster makaronu przykrywamy go cienka warstwa mięsa nakładamy kolejny makaron i kolejne mięso posypujemy serem i kładziemy kolejny makaron i kolejne mięso i znów ser. Powtarzamy ta czynność aż foremki będa pełne na wierzchu misi być ser. Gotowe foremki wkładamy do piekarnika na 20 min aż ser sie zarumieni.