Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje jak wszystko od poczatku do konca zrobi sie samemu!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 266
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 207
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 55
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 266
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 207
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 55
Składniki
Wazne rady na poczatek! - makaron kupowany najlepiej wczesniej obgotowac, domowy, a taki polecam, dajemy surowy! - najlepsze sery do lasagne to mozzarella i gouda, a najlepiej zmieszac je razem. Makaron na lasagne najlepiej zrobic dzien wczesniej zeby obsechl przez noc. Sosy mozemy przygotowac w tym samym dniu, ale pamietajmy iz sos bolognese dlugo sie gotuje ze wzgledu na wolowe mieso. Pieczarki kroimy w plasterki i ... sa dwa sposoby wloski - dajemy surowe
grecki - rumienimy na oliwie , czyli jak kto woli, ja osobiscie zawsze daje surowe. W naczyniu ukladamy warstwami, zaczynamy od - sos bolognese - makaron - sos beszamelowy - sos bolognese - pieczarki - zolty ser - sos bolognese - makaron ... itd. Wierzch posypac obficie zołtym serem. Piec okolo 40 minut w 180 stopniach.