Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 13
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 241
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 80
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 93
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 13
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 241
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 80
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 93
Składniki
Kapustę ugotować z kostką rosołową , kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić , przelać zimną wodą.Wszystko razem wymieszać i chwilę poddusić. Doprawić według uznania. M ożna również zapiec w naczyniu żaroodpornym. smacznego.