Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące danie główne idealne na każdą okazję, zarówna na rodzinny obiad jak i romantyczną kolację.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1621
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1388
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1484
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1621
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1388
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1484
Składniki
Całe opakowanie szpinaku rozmrażamy.
Rozpakowujemy łososia.
Przygotowujemy naczynie żaroodporne. Na jego dnie układamy jednolicie, odciśnięty z wody szpinak. Na powstałej "pierzynce szpinakowej " kładziemy kawałki łososia.
Przygotowujemy sos śmietanowy. Do małego naczynia wlewamy śmietanę, wsypujemy odrobinę vegety, przyprawy do łososia oraz szczyptę soli i dokładnie mieszamy. W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Przygotowanym przez nas sosem zalewamy łososia. Następnie posypujemy danie świeżo zmielonym pieprzem oraz startym parmezanem.
Całość pieczemy przez około 20 minut. Smacznego!!!