Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli nie lubicie Karpia, to Łosoś może go również dumnie zastąpić. Zapieczony w pomidorach, ze szczypiorkiem może się okazać fajną alternatywą!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1071
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5621
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8744
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18069
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1071
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5621
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8744
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18069
Składniki
Łososia kładę na blachę, nacieram czosnkiem i przyprawą do ryb. Czosnek, pomidory i szczypiorek kroję, wrzucam na łososia. Posypuje solą, najlepiej morską. Piekę przez 20-30 minut w 180 stopniach.