Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli nie lubicie Karpia, to Łosoś może go również dumnie zastąpić. Zapieczony w pomidorach, ze szczypiorkiem może się okazać fajną alternatywą!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 98
Dziś do pracy.
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 137
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 98
Dziś do pracy.
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 137
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Składniki
Łososia kładę na blachę, nacieram czosnkiem i przyprawą do ryb. Czosnek, pomidory i szczypiorek kroję, wrzucam na łososia. Posypuje solą, najlepiej morską. Piekę przez 20-30 minut w 180 stopniach.