Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, szybie do przygotowania.o wspanialych walorach smakowych:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 926
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 926
Składniki
umyj warzywa, osusz pokroj papryke w dosc grube kregi, cukinie oraz baklazan w plastry lub w paski,skrop 1 lyzka stolowa oliwy z oliwek ktora rozprowadz rownomiernie po warzywach.Rozgrzej piekarnik do 200 stopni, przeloz warzywa na blache i wstaw do piekarnika na 15-20 minut az skorka zacznie ciemniec.
wczesniej umyte filety z lososia posyp sola i pieprzem i wstaw do piekarnika na max 15 minut.pilnuj zeby nie przesuszyc ryby
wyjmij ugrilowane/upieczone warzywa i posiekaj w dowolne aczkolwiek male segmenciki
na patelni rozpusc masło i dodaj do niego ocet az do momentu zagotowania
na spod talerza poloz posiekane warzywa, na wierzch upieczonego lososia i polej sosem z octu i masla
swietnie smakuje z warzywami na parze (dowolnie wybranymi) oraz mlodymi ziemniaczkami w mundurkach
smacznego