Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
apetyczne,zawierajace duzo kwasow omega-3 polecam
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1411
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5925
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8870
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18699
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1411
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5925
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8870
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18699
Składniki
Lososia zalewamy sosem teriyaki i zostawiamy na dwie godzinki w lodowce.W miedzy czasie smazymy szparagi na masle.Ukladamy na talerzu szparagi,kladziemy smazonego lososia i dekorujemy kielkami i zastygnietym karmelem ktory wyglada dosc efektownie;-)