Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
apetyczne,zawierajace duzo kwasow omega-3 polecam
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 154
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20769
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29001
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1092
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4423
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 154
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20769
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29001
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1092
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4423
Składniki
Lososia zalewamy sosem teriyaki i zostawiamy na dwie godzinki w lodowce.W miedzy czasie smazymy szparagi na masle.Ukladamy na talerzu szparagi,kladziemy smazonego lososia i dekorujemy kielkami i zastygnietym karmelem ktory wyglada dosc efektownie;-)