Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 449
Dodano: 05.12.2009
Odsłon: 15887
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Lososia zalewamy sosem teriyaki i zostawiamy na dwie godzinki w lodowce.W miedzy czasie smazymy szparagi na masle.Ukladamy na talerzu szparagi,kladziemy smazonego lososia i dekorujemy kielkami i zastygnietym karmelem ktory wyglada dosc efektownie;-)
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

hubcio 18 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
nie wszystkie przepisy sa mojego wykonania0 Kto głosował? | Odpowiedz

znawca_kuchni 17 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
czy ten przepis pochodzi z książki "Smak życia"?0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 17 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
przepis wykorzystam na pewno, jest rewelacyjny, wszystkie składniki dania należą do moich ulubionych0 Kto głosował? | Odpowiedz

landryna8215 15 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Folder-moje ulubione.Piąteczka0 Kto głosował? | Odpowiedz

gabriel13 28 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
przepis z klasą!0 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
to dopiero jest apetyczne zdięcie:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 05 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Jak ślicznie podane! :) ale lepiej dla swojego dobra podpisuj swoje zdjęcia, bo złodziei w Internecie mnóstwo, niejeden chętnie połakomiłby się na taką fotkę... :(0 Kto głosował? | Odpowiedz