Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15161
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4870
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45540
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15161
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4870
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45540
Składniki
Łososia obmyć,zawinąć w folię aluminiową,włożyć do garnka,zalać wodą,wsypać vegetę i gotować na małym ogniu ok.40 minut.Po ugotowaniu zostawić w wodzie do wystudzenia.Mięso z łososia rozłozyć warstwą ok.0,5 cm na półmisku.
Przygotować sos:majonez i jogurt wymieszać z pokrojonymi kaparami i drobno skrojonym koperkiem, można dodać łyżkę zalewy z kapar. Przygotowany sos rozsmarować na łososiu.
Ogórek (ze skórką) kroimy w cieńkie plastry i układamy na rybie w formie łusek.
Rozpuszczamy żelatynę w 1/3 szkl.wody. Polewamy rybę gęstniejącą żelatyną i wstawiamy do lodówki. Najlepiej przygotować dzień przed podaniem.Smacznego.