Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne bezmięsne kotleciki.
Odsłon: 2314
Poznaj jesienną wersję tradycyjnych kopytek. Dodatek dyni, który zaproponował...
Odsłon: 397
Przepis dnia
Pierś z gęsi może być świetnym pomysłem na uroczysty rodzinny obiad. Świetnie...
Odsłon: 3266
Przepyszne bezmięsne kotleciki.
Odsłon: 2314
Poznaj jesienną wersję tradycyjnych kopytek. Dodatek dyni, który zaproponował...
Odsłon: 397
Przepis dnia
Pierś z gęsi może być świetnym pomysłem na uroczysty rodzinny obiad. Świetnie...
Odsłon: 3266
Składniki
Łososia obmyć,zawinąć w folię aluminiową,włożyć do garnka,zalać wodą,wsypać vegetę i gotować na małym ogniu ok.40 minut.Po ugotowaniu zostawić w wodzie do wystudzenia.Mięso z łososia rozłozyć warstwą ok.0,5 cm na półmisku.
Przygotować sos:majonez i jogurt wymieszać z pokrojonymi kaparami i drobno skrojonym koperkiem, można dodać łyżkę zalewy z kapar. Przygotowany sos rozsmarować na łososiu.
Ogórek (ze skórką) kroimy w cieńkie plastry i układamy na rybie w formie łusek.
Rozpuszczamy żelatynę w 1/3 szkl.wody. Polewamy rybę gęstniejącą żelatyną i wstawiamy do lodówki. Najlepiej przygotować dzień przed podaniem.Smacznego.