Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Łosoś ze szpinakiem w galarecie"
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1667
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1667
Składniki
Szpinak umyj, osusz, przysmaż na oliwie. Dodaj orzeszki, oliwę, ząbek czosnku, parmezan, sól i pieprz. Zmiksuj. Namocz żelatynę. Łososia posyp solą i pieprzem, usmaż na oliwie. Wlej wino, duś pod przykryciem kilka minut. Wyjmij rybę, do sosu dodaj żelatynę, sok z limonki.
W szklankach układaj mus szpinakowy i kawałki ryby. Zalej sosem z żelatyną. Wstaw do lodówki na około godzinę. Przez podaniem dekoruj liśćmi szpinaku.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień