Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Łosoś ze szpinakiem w galarecie"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1321
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1321
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Szpinak umyj, osusz, przysmaż na oliwie. Dodaj orzeszki, oliwę, ząbek czosnku, parmezan, sól i pieprz. Zmiksuj. Namocz żelatynę. Łososia posyp solą i pieprzem, usmaż na oliwie. Wlej wino, duś pod przykryciem kilka minut. Wyjmij rybę, do sosu dodaj żelatynę, sok z limonki.
W szklankach układaj mus szpinakowy i kawałki ryby. Zalej sosem z żelatyną. Wstaw do lodówki na około godzinę. Przez podaniem dekoruj liśćmi szpinaku.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień