Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Łosoś ze szpinakiem w galarecie"
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 76
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 23
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 383
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 510
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1179
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 76
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 23
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 383
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 510
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1179
Składniki
Szpinak umyj, osusz, przysmaż na oliwie. Dodaj orzeszki, oliwę, ząbek czosnku, parmezan, sól i pieprz. Zmiksuj. Namocz żelatynę. Łososia posyp solą i pieprzem, usmaż na oliwie. Wlej wino, duś pod przykryciem kilka minut. Wyjmij rybę, do sosu dodaj żelatynę, sok z limonki.
W szklankach układaj mus szpinakowy i kawałki ryby. Zalej sosem z żelatyną. Wstaw do lodówki na około godzinę. Przez podaniem dekoruj liśćmi szpinaku.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień