Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie robię bardzo często, moje dzieci je uwielbiają.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13484
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7582
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13484
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7582
Składniki
Pokroić cebule i kurczaka. Zmieszać ze sobą wywar, sos sojowy, cukier, sól i wino. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebulę. Gdy zmięknie dodać kurczaka. Gdy kawałki kurczaka będą do połowy usmażone dodać resztę składników i smażyć przez 5 minut. Na koniec dodać roztrzepane jajko i poczekać aż sie zetnie. Ugotować makaron i tak podawać.