Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie robię bardzo często, moje dzieci je uwielbiają.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Pokroić cebule i kurczaka. Zmieszać ze sobą wywar, sos sojowy, cukier, sól i wino. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebulę. Gdy zmięknie dodać kurczaka. Gdy kawałki kurczaka będą do połowy usmażone dodać resztę składników i smażyć przez 5 minut. Na koniec dodać roztrzepane jajko i poczekać aż sie zetnie. Ugotować makaron i tak podawać.