Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie robię bardzo często, moje dzieci je uwielbiają.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Składniki
Pokroić cebule i kurczaka. Zmieszać ze sobą wywar, sos sojowy, cukier, sól i wino. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebulę. Gdy zmięknie dodać kurczaka. Gdy kawałki kurczaka będą do połowy usmażone dodać resztę składników i smażyć przez 5 minut. Na koniec dodać roztrzepane jajko i poczekać aż sie zetnie. Ugotować makaron i tak podawać.