Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1974
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1651
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2687
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1974
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1651
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2687
Składniki
gotujemy makaron al dente
pomidory siekamy w paseczki,oliwki w talarki
do woka wrzucamy pomidory z odrobiną oliwy ze słoiczka oraz orzeszki i oliwki , dodajemy pesto i wszystko razem na małym ogniu podgrzewamy
do gotowego sosu dodajemy ugotowany makaron tyle ile przyjmie sos i chwile podgrzewamy aby było ciepłe :)
nakładamy na talerze posypujemy parmezanem i wcinamy :)
opcjonalnie dla mięsożernych polecam podsmażyć mięso mielone drobiowe(ja podsmażam na oleju z pomidorów) z przyprawami ja dodaje przyprawę gyros, suszoną bazylie i sól ziołową.Układam obok makaronu na talerzu :)