Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie! proste! bajeczne... PYCHA!!!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Makaron gotujemy al dente wg przepisu na opakowaniu. Pierś z kurczaka kroimy w kosteczkę podsmażamy. Dodajemy śmietanę (jak dla 2 osób wystarczy mały kubek), sery pleśniowe (w małych kawałkach - szybciej sie rozpuszczą) i dusimy do momentu aż wszystkie skladniki się połączą (czyli ok 5 min.) pod koniec dosypujemy papryczkę. Brokuły dzielimy na małe rózyczki gotujemy wg uznania (ja preferuje al dente).