Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie! proste! bajeczne... PYCHA!!!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5508
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1008
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11986
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1428
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5508
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1008
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11986
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1428
Składniki
Makaron gotujemy al dente wg przepisu na opakowaniu. Pierś z kurczaka kroimy w kosteczkę podsmażamy. Dodajemy śmietanę (jak dla 2 osób wystarczy mały kubek), sery pleśniowe (w małych kawałkach - szybciej sie rozpuszczą) i dusimy do momentu aż wszystkie skladniki się połączą (czyli ok 5 min.) pod koniec dosypujemy papryczkę. Brokuły dzielimy na małe rózyczki gotujemy wg uznania (ja preferuje al dente).