Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie! proste! bajeczne... PYCHA!!!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Makaron gotujemy al dente wg przepisu na opakowaniu. Pierś z kurczaka kroimy w kosteczkę podsmażamy. Dodajemy śmietanę (jak dla 2 osób wystarczy mały kubek), sery pleśniowe (w małych kawałkach - szybciej sie rozpuszczą) i dusimy do momentu aż wszystkie skladniki się połączą (czyli ok 5 min.) pod koniec dosypujemy papryczkę. Brokuły dzielimy na małe rózyczki gotujemy wg uznania (ja preferuje al dente).