Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marynowane podgrzybki"
Pyszny dodatek do obiadu lub Pr,ekaska na imprezę która częstuje nas natura
Odsłon: 437
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 225
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 1801
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 225
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 1801
Składniki
Do garnka wlej wodę wymieszaną z octem. Dodaj obraną, pokrojoną w piórka cebulę oraz posiekaną papryczkę chili. Wsyp sól, cukier, ziele angielskie i gorczycę. Dołóż liście laurowe i gotuj, aż zalewa zacznie porządnie wrzeć.
Grzyby oczyść, umyj i zalej gorącą marynatą. Odstaw na ok. 10 godzin.
Następnie przełóż podgrzybki z zalewą do czystych słoików i zakręć.
Wstaw je do garnka z gorącą wodą i gotuj kilka minut, by dobrze się zapasteryzowały.
<strong>Przepis nadesłała: Marzena Borawska</strong>Źródło: Kurier TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pinsa, kuzynka pizzy
Dania główne
Zapiekanka z kapusty i mięsa
Dania główne
Biała kiełbaska w boczku i kapuście
Dania główne
Kotlet mielony z piersi kurczaka
Pinsa, kuzynka pizzy
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 10
Zapiekanka z kapusty i mięsa
smak gołąbków ale mniej pracy
Odsłon: 21