Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i wysokoenergetyczna potrawa. Ciekawy jest fakt, że przepis można modyfikować w zależności od tego co mamy w lodówce.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 50
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4301
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2587
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 50
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4301
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2587
Składniki
Obrać cebulę, paprykę oczyścić z pestek a następnie warzywa pokroić w kostkę. Cebulę wrzucić na rozgrzany olej a następnie dodać pokrojoną na niewielkie kawałki wieprzowinę. Gdy będzie lekko zarumieniona dodać ryż oraz 2 szklanki wody i wszystko gotować na niewielkim ogniu. Po chwili dodać przecier pomidorowy i paprykę. Dokładnie wymieszać. Po 30 minutach powinno być gotowe. Przed podaniem posypać tartym parmezanem.