Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i wysokoenergetyczna potrawa. Ciekawy jest fakt, że przepis można modyfikować w zależności od tego co mamy w lodówce.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8100
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8100
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Składniki
Obrać cebulę, paprykę oczyścić z pestek a następnie warzywa pokroić w kostkę. Cebulę wrzucić na rozgrzany olej a następnie dodać pokrojoną na niewielkie kawałki wieprzowinę. Gdy będzie lekko zarumieniona dodać ryż oraz 2 szklanki wody i wszystko gotować na niewielkim ogniu. Po chwili dodać przecier pomidorowy i paprykę. Dokładnie wymieszać. Po 30 minutach powinno być gotowe. Przed podaniem posypać tartym parmezanem.